Voor werknemers

Propylon werkt voor ervaren, minder ervaren en net afgestudeerde bouwkundigen welke beschikbaar zijn voor detachering. Daarnaast bemiddelen wij jaarlijks vele bouwkundigen op basis van werving & selectie.

Als je voldoet aan onze selectiecriteria voor geschikte kandidaten, wordt een kennismakingsgesprek gevoerd waarin jouw cv, wensen, interessen en verwachtingen uitgebreid aan bod komen. Wij geven jou een reëel beeld van de mogelijkheden en een advies.

Vervolgens wordt er een profielschets gemaakt. Deze wordt vergeleken met de profielschetsen van onze opdrachtgevers. Als de profielschetsen op elkaar aansluiten, dan wordt de beschikbare vacature(s) aan je voorgelegd. Je bepaalt uiteindelijk zelf of je interesse hebt in een kennismakingsgesprek bij onze opdrachtgever.

Detachering

Bij detachering kom je bij Propylon in dienst en wordt je gedetacheerd bij één van onze opdrachtgevers. Een ideale manier om met verschillende bedrijven en/of functies kennis te maken.

Detachering voor bepaalde tijd; dit is vaak een arbeidsovereenkomst voor een half jaar of één jaar, met de doelstelling om daarna (als jij en de opdrachtgever dit wensen) een directe arbeids-overeenkomst aan te gaan met de opdrachtgever. Propylon houdt tijdens de detachering regelmatig contact met je en de opdrachtgever om te evalueren of alles naar wens verloopt.

Werving & selectie

Werving & selectie houdt in dat Propylon van een opdrachtgever een specifieke opdracht krijgt om voor hun organisatie een bepaalde kandidaat te zoeken. Dit gebeurt door werving middels diverse kanalen gericht op deze ene specifieke vacature.

De kandidaten die op deze vacature reageren worden door ons geselecteerd. Kandidaten die voldoen aan de profielschets worden uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek en vervolgens geselecteerd voor een gesprek met onze opdrachtgever. Als alles positief verloopt is de weg vrij voor een arbeidsovereenkomst rechtstreeks bij onze opdrachtgever.

Begeleiding, advies en opleidingen

Propylon begeleid en adviseert kandidaten vanaf de aanmelding tot en met het ondertekenen van een arbeidsovereenkomst en bij detachering ook tijdens de werkzaamheden bij onze opdrachtgever. Propylon adviseert over: functies, vacatures, opdrachtgevers, doorgroeimogelijkheden, salaris, arbeidsvoorwaarden, opleidingen etcetera.

Kandidaten die bij Propylon in dienst zijn kunnen via een studieovereenkomst diverse vakgerichte cursussen en opleidingen volgen op MBO en HBO niveau.