Samen vooruit

Detachering en werving & selectie van bouwkundigen.

Specialist in bemiddeling van bouwkundigen

Is het jouw doel om uitdagende projecten te realiseren? Ben jij op zoek naar een baan waarin jij echt tot je recht komt?

Dan kunnen wij elkaar de hand schudden! Al sinds 1997 is Propylon een koploper in arbeidsbemiddeling van bouwkundigen op MBO, HBO en TO-niveau.

Ons specialisme in de bouw stelt ons in staat om vooruit te denken. Wij kennen de branche en dit maakt ons een gesprekspartner op niveau. We functioneren als een directe brug tussen gerenommeerde opdrachtgevers en techneuten die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Zo zorgen wij ervoor dat kandidaten hun gewenste positie bereiken: een baan binnen de bouw die echt aansluit bij hun passie en vaardigheden.

Lees meer

Samen vooruit

Propylon heeft een netwerk van meer dan 450 gerenommeerde opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste vacatures in jouw regio.

Voordat we je voorstellen aan één van onze partners nodigen we je graag eerst uit voor een kop koffie. Vertel ons dan over je ambities, dan zoeken we samen naar de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers.
lees meer

Advies & begeleiding

Je kunt rekenen op kwalitatieve begeleiding en advies, vanaf het moment dat je jezelf bij ons aanmeldt tot het moment dat je een arbeidsovereenkomst ondertekent. Maar ook hierna kun je op ons rekenen.

Wij zullen altijd jouw aanspreekpunt blijven voor advies over jouw verdere loopbaan. Ben jij gedetacheerd via Propylon? Dan bieden we ook nog verscheidene opleidingen en cursussen aan om jou de mogelijkheid te geven om je verder door te ontwikkelen.
lees meer

Waarom Propylon?

Jij wilt de volgende stap nemen. Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging die past bij jouw groeiende capaciteiten. Propylon heeft de kennis, ervaring en het netwerk om jou te helpen de volgende stap te zetten.

Als bedrijf zijn we: Transparant, Persoonlijk, Toegewijd, Kundig, Betrouwbaar, Ambitieus
lees meer

Detachering

Met oog voor jouw wensen en doelen detacheren we je bij één van onze opdrachtgevers. Dit is een ideale manier om met verschillende bedrijven of functies kennis te maken.

Je gaat voor een jaar werken bij het gekozen bedrijf, met als doelstelling om (indien gewenst) een directe arbeidsovereenkomst aan te gaan met de opdrachtgever. Propylon neemt jouw belangen in acht door je tijdens dit proces zorgvuldig te begeleiden. Dan hoef jij je alleen nog maar te concentreren op je werk, wij nemen de rest voor onze rekening. Uiteraard kun je tijdens je detacheringsperiode ook rekenen op alle belangrijke arbeidsvoorwaarden van de Bouw-cao, waaronder het BPF- pensioen.
lees meer

Werving & Selectie

Ga direct in dienst bij een aannemer! Je kunt volledige trajectbegeleiding verwachten met een complete contract- en salarisscan. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Vanaf het moment dat je je bij ons aanmeldt kun je rekenen op begeleiding en advies van hoog niveau. Veel bedrijven willen uiteraard met jou werken, maar onze experts zorgen ervoor dat jij bij het bedrijf komt die werkt voor jou. Dan kun je met een gerust hart aan de slag.
lees meer

Even telefonisch sparren?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen

Ik wil sparren

Kennismaking


Gesprek


Aan het werk


Begeleiding

De toekomst

Wat zeggen kandidaten over ons?