Samen vooruit

Detachering en werving & selectie van bouwkundigen.

Specialist in bemiddeling van bouwkundigen

Bent u op zoek naar nieuwe collega’s? Zoekt u bouwkundigen die uw projecten naar een hoger niveau kunnen tillen? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden!

Al sinds 1997 is Propylon een koploper in arbeidsbemiddeling van bouwkundigen op MBO, HBO en TU-niveau.

Ons specialisme in kaderfuncties binnen de bouw stelt ons in staat om vooruit te denken. Dit maakt ons een gesprekspartner op niveau. We functioneren als een directe brug tussen techneuten en onze opdrachtgevers. Wij zetten onze kennis in om een kwalitatief bemiddelingstraject te realiseren met oog op een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten.

lees meer

Detachering

Detachering is een geschikte manier om tijdelijke versterking van uw organisatie te realiseren. Maar ook als u een vaste medewerker zoekt kan deze dienst een juiste keuze zijn.

Zo kunt u de werknemer namelijk wat langer beoordelen voordat u een vaste arbeidsovereenkomst aanbiedt. Op deze manier creëren we kansen en mogelijkheden voor iedereen.

Bij detachering betaalt u alleen de gewerkte uren, dus niet tijdens ziekte of verlof. Propylon neemt deze kosten voor haar rekening. Na de detacheringsperiode kan onze medewerker, als beide partijen dit wensen, kosteloos bij u in dienst treden.

Propylon ontzorgt. Wij zorgen dat het werven, de voorselectie, het organiseren van gesprekken en nog veel andere zaken in orde komen. Dan kan u zich focussen op andere zaken.
lees meer

Werving & Selectie

Hierbij gaat de aangeworven kandidaat direct in dienst bij u als opdrachtgever. Wij begeleiden beide partijen gedurende het hele traject.

Wij zorgen ervoor dat zowel de kandidaat als uzelf met een goed gevoel de samenwerking aangaat.
lees meer

Interim & ZZP

Heeft u een project waarvoor u extra ondersteuning kan gebruiken? Dan kunt u vertrouwen op de professionals van Propylon Interim. Wij zorgen ervoor dat u snel en flexibel extra capaciteit binnen uw team kan realiseren. Wij beschikken over zowel ondersteunende als zeer zelfstandige bouwkundigen, afhankelijk van uw behoeften.

Ook kunnen we uw tijdelijke behoefte invullen met één van de vaste ZZP’ers in ons netwerk. Dit netwerk heeft een landelijke dekking in werkvoorbereiders, uitvoerders en calculatoren. Hierbinnen zijn professionals beschikbaar voor verschillende type bouwprojecten, bouwfases en bouwmethodieken. Propylon hanteert een transparant margemodel voor ZZP-bemiddeling, welke lager wordt naarmate de inzet langer is.
lees meer

Even telefonisch sparren?

Snel weten wat we voor u kunnen betekenen

Neem contact op

Onze werkwijze


Werving kandidaat


Intakegesprek


Voorstellen


Sollicitatiegesprekken

Kandidaat start

Andere opdrachtgevers

Personeel nodig? Plaats direct je vacature bij Propylon