Project uitgelicht: Y Towers langs het IJ - Senior werkvoorbereider gezocht

De skyline van Amsterdam wordt verrijkt met twee iconische gebouwen langs het IJ met een prachtig uitzicht over de stad. In het eerste gebouw komt Maritim Amsterdam: het vlaggenschip congreshotel van de meermalen bekroonde Duitse hotelketen Maritim Group. In het tweede gebouw komt een woontoren met een breed scala aan appartementen van diverse afmetingen inclusief penthouses, ruime familieappartementen, startersappartementen en serviced apartments. De gebouwen worden ontworpen door Team V Architectuur en ontwikkeld door de Oostenrijkse projectontwikkelaar IES.

Het unieke complex in Overhoeks, de levendige wijk in het hart van Amsterdam, ademt inspiratie. Er komt een woontoren, een groot congres- en conferentiecentrum met interessante sprekers, indrukwekkende events, uitstekend eten, een skybar met adembenemend uitzicht, een unieke wellness- en fitnessruimte, uitmuntende service en 579 hotelkamers met vier sterren.

Overhoeks wordt gekenmerkt door iconische gebouwen zoals het EYE Filminstituut en A'DAM Toren. De skyline van het gebied in combinatie met de vele creatieve bedrijven, toonaangevende congressen, aansprekende events en topklasse hotels zullen bijdragen aan de reputatie van Overhoeks als de nieuwe hotspot van Amsterdam.

Vacature

Voor dit toonaangevende project zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider.

Iets voor jou? Neem contact op met Wishaal Gajadhar via [email protected].