Project uitgelicht: XXL distributiecentrum voor Lidl

Op dé logistieke hotspot Borchwerf II in Roosendaal gaat onze relatie Unibouw een logistiek pand realiseren voor DCAM (Delin Capital Asset Management). Huurder Lidl E-Commerce International GmbH heeft hier straks een prachtig distributiecentrum voor haar e-commerce-activiteiten, ontworpen op basis van het duurzame BREEAM-certificaat Very Good.

In maart 2017 is de door Unibouw ingediende omgevingsvergunning verleend, voor in totaal 56.000 m2 bruto vloeroppervlakte. Unibouw bouwt op basis van hun beproefde turnkey-principe. Het bouwwerk bestaat uit een logistiek deel verdeeld over drie compartimenten en mezzaninevloeren, met maar liefst 52 laaddocks.

Eind maart 2017 is een start gemaakt met het grondwerk. In september van dit jaar kan Lidl al een gedeelte in gebruik nemen om een start te maken met het plaatsen van racking en overige fit out zodat Lidl al haar werkzaamheden kan gaan opstarten. ?Zo helpen we Lidl vooruit. Het distributiecentrum gaat Lidl veel kansen bieden en we willen Lidl hier zo snel mogelijk van laten profiteren?, aldus Rogier Jansen. De oplevering van het complete project vindt in april 2018 plaats.

Gezocht: werkvoorbereider en uitvoerder

Voor dit project zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider op HBO niveau met kennis van Revit en een uitvoerder met ruime werkervaring in de utiliteitsbouw.

Iets voor jou? Neem contact op met Joost Vinkenvleugel via [email protected].