Project uitgelicht: Holland Park blok 5 Diemen - Assistent Uitvoerder Gezocht!

Holland Park wordt een levendige wijk met zo'n 5.000 inwoners. Het project bestaat uit maar liefst dertien verschillende appartementencomplexen en vier torens, omgeven door water. Sprangers Bouwbedrijf is verantwoordelijk voor de bouw van blok 5 van het project en verzorgt alle bouwkundige werkzaamheden, inclusief W- en E-installaties.

Hoge verdiepingshoogte

De 113 appartementen in blok 5 zijn verdeeld over vijf tot zeven woonlagen. Er zijn appartementen in diverse prijsklassen en in afmetingen van 48 tot 138 m2. Alle appartementen hebben een eigen berging en twee fietsparkeerplaatsen in de speciaal gerealiseerde fietsenstallingen. Daarnaast kunnen alle bewoners gebruik maken van de sfeervol ingerichte binnentuin. De appartementen op de begane grond hebben door de extra hoge verdiepingshoogte - de meeste plafonds zijn maar liefst 3,6 meter hoog - een zeer bijzondere lichtinval.

Ellipsvormig gebouw

De appartementen zijn niet alleen aan de binnenkant bijzonder van opzet, ook de buitenkant van blok 5 is prachtig. Zo is het gebouw ellipsvormig en bestaat de gevel uit een diversiteit van kleuren: er worden maar liefst tien verschillende gevelstenen toegepast in diverse metselwerkverbanden. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van uitkragende balkons en semi- verdiepte balkons, ook wel loggia's genoemd. Naast appartementen is een gedeelte van de begane grond voorzien van een commerciƫle ruimte.

Vacature

Voor dit uitdagende project zijn wij op zoek naar een assistent uitvoerder.

Iets voor jou? Neem contact op met Wishaal Gajadhar via [email protected].