Project uitgelicht: Gulden Water Delft - Ervaren werkvoorbereider gezocht

Pal naast het historisch centrum verrijzen in het Van Leeuwenhoekkwartier zo'n 600 huur- en koopappartementen en woningen rondom het nieuwe Van Leeuwenhoekpark. Groot en klein. Guldenwater is een verwijzing naar de rijke geschiedenis van Delft. Het noordelijk deel van de Van Leeuwenhoeksingel werd in het verleden namelijk Gulde(n)water genoemd. Onder diezelfde naam worden nu 7 grondgebonden parkwoningen en 177 appartementen gerealiseerd. Alle parkwoningen en 41 appartementen worden te koop aangeboden. De overige appartementen zijn bestemd voor de vrije huursector.

De herenhuizen en appartementen zijn onderdeel van maar liefst 5 gebouwen van verschillende signatuur. Door het project op te delen in kleinere eenheden ontstaat er een goede voedingsbodem voor een levendig nieuw stuk Delft. De 5 gebouwen omsluiten een gemeenschappelijke binnentuin waar u in de luwte van de binnenstad, dicht bij huis, kunt vertoeven. De tuin wordt ingericht als vlindertuin met een natuurlijk slingerpad en een grote diversiteit aan beplanting.

Het Van Leeuwenhoekpark is straks "het groene hart" van Nieuw Delft. Het komt letterlijk op het dak van de spoortunnel en direct voor Guldenwater. Het park begint bij het Centraal Station en loopt door tot Leeuwenstein. Het park beslaat een gebied van ongeveer 2,5 hectare en heeft de potentie om uit te groeien tot een uiterst levendige plek in de binnenstad.

Vacature

Voor dit toonaangevende project zijn wij op zoek naar een Ervaren Werkvoorbereider Woningbouw.

Iets voor jou? Neem contact op met Jeroen Meuldijk via [email protected].