Project // LEVELS

Den Haag

70 miljoen

35.000 m2

Dit project bestaat uit 3 torens van 100, 70 en 40 meter aan de Assumburgweg in Den Haag. Het project bevindt zich in de wijk Moerwijk. Dit hoogbouwproject is in ontwikkeling en de startbouw staat gepland in 2021.

Het project heeft een flinke ambitie: 545 woningen; van sociale huur tot kleinere startersappartementen en ruime vrije sector appartementen. Daarnaast komen er diverse functies bij zoals parkeren, leer-werkplekken, bedrijvigheid en mogelijk horeca. In de stedenbouwkundige opzet en architectuur komen de verschillende niveaus en functies terug met een stedelijke laag en daarboven hoogbouw oplopend van 40 naar 70 meter. Met op de kop een landmark van 100 meter. De planning is om in 2021 te starten met bouwen.

Verschijningsvorm

Den Haag Zuidwest krijgt met LEVELS niet alleen een nieuwe, bijzondere plek om te wonen, maar ook een echte stadsentree. In dit ambitieuze project zullen verschillende doelgroepen een fijn thuis vinden. Letterlijk op niveau – vooral de woontorens bieden een fantastisch uitzicht – in een prettige omgeving.

Het ontwerp bestaat uit 395 vrije sector huurappartementen, 142 sociale huurappartementen, commerciële ruimten in basis gericht op een mix van bedrijvigheid, leer-werkplekken en zorg en een parkeergarage onder een mooi groen daklandschap.

Ook werken aan soortgelijke projecten?

Doe een open sollicitatie en wij vinden jouw perfecte project!

Ook werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures.