Interview: "We bepaalden een gezamenlijk doel"

In mei van dit jaar had Michel Gabriels een gesprek met Propylon. Tijdens dat gesprek werd een gezamenlijk doel bepaald. Michel wilde na de bouwvakvakantie - voor één september - aan een nieuwe baan beginnen. Het is helemaal zo uitgekomen, want Michel Gabriels is nu werkzaam als calculator bij Aannemersbedrijf Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam.

"Ik was aangenaam verrast dat er binnen korte tijd wel meer dan vier serieuze vacatures werden voorgesteld. Dan zie je de waarde van het werken met een bureau als Propylon, die beschikken over een zeer breed netwerk binnen de bouw."

Goed gestructureerd

Waarom ik voor Gebroeders Blokland heb gekozen? "Omdat het bedrijf bijzonder goed gestructureerd is en dat past bij mij. Het is een zeer gezond en vooruitstrevend bedrijf dat zich voornamelijk richt op de seriematige woningbouw en veel eigen ontwikkelingsprojecten uitvoert", aldus Gabriels.

Groot netwerk in de bouw

"Propylon is voor mij een bureau met een groot netwerk binnen de bouw. In een persoonlijk gesprek stel je een gezamenlijk doel en doen geen loze beloftes. Bijna dagelijks werd ik geïnformeerd over de actuele stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Nog voor 1 september ben ik begonnen, dat is wat ik noem je sterk maken voor je zaak en dat heb ik erg gewaardeerd", besluit Michel Gabriels.