Over ons

"In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar bouwkundigen en aannemers B&U elkaar treffen."

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de aannemerij B&U.

Ons team bestaat uit ervaren bouwkundigen (uit de aannemerij B&U) die verder zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en werving & selectie. Door onze persoonlijke en professionele aanpak slagen wij er in om de juiste kandidaat bij de juiste aannemer onder te brengen. De functies en de projecten van onze opdrachtgevers zijn voor ons bekend terrein.

Propylon beschikt over ervaren, minder ervaren en startende bouwkundigen in nagenoeg alle bouwkundige functies. Onze opdrachtgevers zijn actief in alle fases van het bouwproces (vanaf initiatief tot en met uitvoering). Van kleine en middelgrote aannemers die lokaal werkzaam zijn tot grote landelijke aannemers. Propylon brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Propylon is vooral actief in Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant. In deze provincies beschikken wij over diverse gesprekslocaties.

Zo zijn wij in vele provincies bekend met de lokale (arbeids-)markt en kunnen wij onze kandidaten en opdrachtgevers aan elkaar voorstellen. Bent u op zoek naar kaderpersoneel binnen de aannemerij B&U, neem dan contact met ons op.

Gesprekslocaties: Amsterdam, Hoofddorp, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Arnhem, Rijswijk, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg en Roosendaal.